Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Τράγκας όπως Γκαίμπελς


Ξεπέρασε κάθε όριο γκαιμπελισμού χτες ο Τράγκας, στο ραδιόφωνο του «Real fm». Σε παραλήρημα διαρκείας, κατηγορούσε το ΚΚΕ επειδή έχει μέτωπο στα λεγόμενα «αντιμνημονιακά» κόμματα και ιδιαίτερα στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Κουβέλη και επειδή λέει στο λαό να μη σκορπίσει την ψήφο του σε αντιμνημονιακές αυταπάτες, τις οποίες και ο Τράγκας πουλάει με τη σέσουλα από το μικρόφωνο και τα γραπτά του. Ελεγε διαρκώς ψέματα ότι το ΚΚΕ, τις τελευταίες μέρες, «χαμήλωσε» το μέτωπο της αντιπαράθεσης με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ και ότι επικεντρώνει τα πυρά του στα λεγόμενα «αντιμνημονιακά» κόμματα. Μια καθημερινή ματιά στο «Ριζοσπάστη», στις δηλώσεις στελεχών και υποψηφίων του ΚΚΕ, είναι από μόνη της αρκετή για να ξετινάξει την ψευτιά του Τράγκα.
Συκοφαντούσε ακόμα αισχρά το ΚΚΕ ότι θέλει να διασώσει το δικομματισμό και το μνημόνιο, ότι έχει την ευθύνη για το γεγονός ότι την επομένη των εκλογών θα υπάρχει ξανά μνημόνιο και Ράιχενμπαχ στην Ελλάδα και έκραζε ότι η ψήφος πρέπει να στείλει μήνυμα στην Ευρώπη, γιατί η λύση δεν μπορεί να δοθεί σε εθνικό επίπεδο, αλλά με μέτωπα ανάμεσα σε χώρες της ΕΕ. Ενα κράμα δηλαδή από τα ψηφοθηρικά φληναφήματα που λανσάρει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ΛΑ.Ο.Σ., με τον οποίο 
άλλωστε ο Τράγκας - κατά τη δική του ομολογία - έφτασε ένα βήμα από το να συνεργαστεί σαν υποψήφιος στις εκλογές. Ο ίδιος δήλωσε Καραμανλικός και λάτρης της ελεύθερης αγοράς. Δηλαδή Νεοδημοκράτης, που βολεύεται με την μπούργκα του αντιμνημονιακού και την ίδια ώρα λιβανίζει την πλουτοκρατία, για την οποία φτιάχθηκε το μνημόνιο!
Στο αποκορύφωμα της εμετικής προπαγάνδας του, έφτασε στο σημείο να μιλήσει για Σύμφωνο Μολότοφ - Ρίμπεντροπ ανάμεσα στο ΚΚΕ και τα κόμματα του δικομματισμού, αναπαράγοντας ό,τι πιο αισχρό και άρρωστο έχει γεννήσει διαχρονικά η αντικομμουνιστική υστερία. Να βγάλει συμπεράσματα ο λαϊκός κόσμος από το μίσος που έχουν τα παπαγαλάκια των αστών και των κομμάτων τους ενάντια στο ΚΚΕ. Είναι απόδειξη ότι η στρατηγική του είναι αυτή που τους φοβίζει. Σ' αυτήν επικεντρώνουν με κάθε τρόπο τα πυρά τους, επειδή θίγει στην καρδιά τους τα συμφέροντα των καπιταλιστών, ενώ αυτοί θέλουν άσφαιρα πυρά και εκτόνωση της λαϊκής οργής. Δυνατή απάντηση στην κάλπη, με τσακισμένα το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, χωρίς αυταπάτες για τα αναχώματα και πανίσχυρο ΚΚΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου