Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-Ψήφισμα συμπαράστασης στις κινητοποιήσεις της φτωχής αγροτιάς



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
μέλος της ΟΓΕ


Ψήφισμα συμπαράστασης στις κινητοποιήσεις της φτωχής αγροτιάς


PHOTO:ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΑΚΗΣ
Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας χαιρετίζει την αγωνιστική κινητοποίηση την φτωχής αγροτιάς. Ο αγώνας σας είναι και δικός μας. Τα προβλήματα της φτωχής αγροτιάς αφορούν κάθε γυναίκα της λαϊκής οικογένειας, είτε η ίδια είναι αγρότισσα είτε όχι Αγωνιζόμαστε μαζί σας ενάντια στην φοροληστεία που τσακίζει κάθε λαϊκή οικογένεια, για να συνεχίσετε να καλλιεργείτε την γη με αξιοπρέπεια, για να μπορείτε να παράγετε φθηνά και ποιοτικά αγροτικά  και κτηνοτροφικά προϊόντα που χρειάζονται οι οικογένειές μας..
Οι γυναίκες της ΟΓΕ μέσα από την Κοινωνική Συμμαχία αντιπαλεύουμε την αντιαγροτική πολιτική της ΕΕ και των ελληνικών κυβερνήσεων που ενώ αυξάνουν το κόστος παραγωγής για τους μικρούς αγρότες και κτηνοτρόφους, εξευτελίζουν τις τιμές για τα προϊόντα που παράγουν, την πολιτική που στόχο έχει τη συγκέντρωση της γης και της παραγωγής στα μονοπώλια.
Ο Σύλλογος Γυναικών Πρέβεζας συμπαραστέκεται στους δίκαιους αγώνες των αγροτών και αγροτισσών, χαιρετίζει τα μπλόκα στην Νίκαια, στο Καναλάκι και όπου αλλού συγκεντρώνονται οι φτωχοί αγρότες και αγωνίζονται.
PHOTO:ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΑΚΗΣ
Ο αγώνας είναι κοινός. Όλοι μαζί πρέπει και μπορούμε να σηκώσουμε το ανάστημα, να σπάσουμε τις αλυσίδες του φόβου και της μοιρολατρίας. Να αγωνιστούμε ενάντια στους εκμεταλλευτές του μόχθου μας, την ΕΕ, την κυβέρνηση και τα μονοπώλια, ενάντια στην καταστολή και την τρομοκρατία.
Με την οργανωμένη πάλη και την συμμετοχή όλων, με αποφασιστικότητα, επιμονή και πίστη στη δύναμη μας μπορούμε να σταματήσουμε τα καταστροφικά μέτρα που παίρνουν και να ανατρέψουμε όσα σχεδιάζουν. Μπορούμε να ανοίξουμε το δρόμο για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, όπου ισότιμα άντρες και γυναίκες του μόχθου θα κάνουμε κουμάντο στον πλούτο που παράγουμε.
Κανένας και καμιά μόνη της. Οργανωμένα αντιπαλεύουμε τους εκμεταλλευτές του μόχθου μας.

Πρέβεζα 4-2-2012
Σύλλογος Γυναικών Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου