Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ....ΧΩΡΑΝΕ




Με απόφαση του Αντώνη Σαμαρά ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Παπαχρήστος τοποθετείται στη θέση του αναπληρωτή μόνιμου αντιπροσώπου της Ελλάδας στον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ).

 

ΕΔΩ

 το άρθρο της χθεσινής Ελευθεροτυπίας

 Από καθοδηγητής του ΚΚΕ , στέλεχος του και υποψήφιος βουλευτής, στην αγκαλιά του ΓΑΠ και του ΠΑΣΟΚ ακόμα και μετά την διαγραφή του  και τώρα σε μια θέση ΚΡΑΤΙΚΗ και όχι  ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!!!!!!!!!

Υ.Γ.1

Ξέρω , ξέρω όλες αυτές οι αλλαγές (ιδεολογικές, κομματικές ,πολιτικές κρατικές χα χα χα!!! κτλ) έγιναν πάντα με κριτήριο το συμφέρον της πλειοψηφίας του λαού. Μόνο που κάθε φορά που


 άλλαζε και η πολιτική θέση άλλαζε και το συμφέρον και η πλειοψηφία  του λαού που γινόταν μειοψηφία.

Υ.Γ.2

Τι σημαίνει κρατική και τι πολιτική θέση;Τίποτα και μην κριβόμαστε πίσω από τις λέξεις το θέμα είναι η δράση σου. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αυτός ο θλυβερός Παπούλ(ης)ιας  κατέχει κρατική η πολιτική θέση και ποιά συμφέροντα εξυπηρετεί;Υπογράφει ότι του σερβίρουνε και μετά βάζει τα κλάματα και μας συμπονά.

Υ.Γ.3 

Όταν αποφασίζεις να διαφωνίσεις δεν το κάνεις με δόσεις πετώντας λόγια κρότου λάμψης και όταν διαλυθεί σιγά σιγά ο καπνός επανέρχεσαι για να θερίσεις την επαναστατική διάθεση που έσπειρες.Όταν διαφωνείς παίρνεις το καπελάκι σου και φεύγεις και δεν συνεχίζεις από άλλη θέση , δεν  γίνεσαι αιμοδότης για να σώσεις το καπιταλιστικό σύστημα που ψυχοραγεί.

Υ.Γ.4

 Δεκέμβριος 2010

(Παπαχρήστος: “Είμαι ΠΑΣΟΚ, δεν πάω πουθενά” «Είμαι μέλος του ΠΑΣΟΚ, ανήκω στο ΠΑΣΟΚ και δεν πρόκειται να πάω πουθενά αλλού», δήλωσε κατηγορηματικά ο Βαγγέλης Παπαχρήστος μιλώντας σε παρέα δημοσιογράφων στη Βουλή. Επιχείρησε έτσι να βάλει τέλος στα διάφορα σενάρια των τελευταίων ημερών, ότι μετά τη διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ αναζητεί νέα κομματική στέγη.Αποκάλυψε μάλιστα ότι από τη στιγμή της διαγραφής του δεν έχει δεχθεί απλώς τα συγχαρητήρια των συναδέλφων του, αλλά και περισσότερα από 2.000 τηλεφωνήματα!«Τόσο ενδιαφέρον δεν είχα εισπράξει όταν έφυγα από το ΚΚΕ το ‘89», είπε χαριτολογώντας.)

Υ.Γ.5 

Γιατί  όταν αυτοπροβάλεσαι και σε προβάλουν τα αστικά ΜΜΕ για την εντιμότητα την επαναστατική σου δραση και τους αγώνες σου  πάντα κολλάει και ολίγο ΚΚΕ/ΚΝΕ;Όποιος διαφωνεί με το κόμμα του δεν αλλάζει την ιδεολογία που υπηρέτησε περνώντας στο στρατόπεδο του εχθρού.Το λιγότερο κακό που μπορεί να κάνει είναι να σιωπά.

 

1 σχόλιο:

  1. Τι μπουμπούκια βγήκαν η πλειοψηφία όσων σπούδασαν στη Σοβιετική Ένωση !!!
    Δεν είναι ένας & δυο !
    (ας μην το συνεχίσω...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή